7 motive pentru a merge la Must Fest 2017

Festivalul Must Fest 2017 vă invită mâine, 7 septembrie, începând cu ora 15:00 în podgoriile Cricova. Pentru a te motiva să vii împreună cu familia și prietenii, îți prezentăm 7 motive de ce trebuie să fii prezent la primul festival al toamnei.

1. Locaţie pitorească
Pentru prima dată, un festival de amploare va avea loc chiar în podgorii. Situate la doar câțiva kilometri de capitală, plantațiile de viţă de vie a Combinatului „Cricova” sunt unele dintre cele mai frumoase din ţară. Anume aici va avea loc primul festival al toamnei Must Fest 2017, care va bucura vizitatorii cu multe surprize. Printre viile scăldate în soare vor fi amenajate zone cu diferite activități atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici.

2. Alaiul vinului
Oaspeţii Must Fest 2017 vor putea admira un alai al vinului cu adevărat domnesc. Însoţite de domniţe şi flăcăi în straie populare, în faţa publicului vor defila cele trei regine ale festivalului: Fetească Albă, Fetească Neagră şi Fetească Regală. Toţi împreună vor servi petrecăreţii cu must delicios şi îi vor invita la dans.

3. Şcoala Vinului
În premieră Şcoala Vinului va fi organizată în mijlocul podgoriilor. Cei mai buni sommelieri ai Combinatului „Cricova” vor oferi lecţii despre arta degustării. Nu vor lipsi vinurile alese, iar specialiştii noştri vor provoca oaspeții spre noi culmi.

4. Mult must
Sărbătoarea va începe la zona “Must Noroc” situată la porțile evenimentului. Aici fiecare oaspete va primi câte un pahar cu primul must al anului. În timpul alaiului de vin, alături de reginele festivalului, se va dansa și servi must. Iar printre viile Cricova vor fi mai multe puncte mustoase unde fiecare își va putea procura cel mai bun vin tânăr.

5.Zdrobirea strugurilor
La zona de obținere a mustului împreună ne vom aminti de copilărie, aici vizitatorii vor avea posibilitatea să participe la zdrobirea strugurilor;

6. Muzeul vinificației și „Cricova 65”
În cadrul muzeului în aer liber „Cricova 65” vor fi expuse obiecte care datează din sec. XIX, precum zdrobitoare, cofe, pluguri, deje și alte ustensile care au rămas istorie. La fel, oaspeții vor afla în detalii istoria Combinatului de Vinuri „Cricova” care celebrează în acest an 65 ani de la fondare.

7. Goran Bregovic și Wedding and Funeral Orchestra
După multă muzică bună din partea orchestrei “Plai Moldovenesc” și Alex Calancea Band, Rupt și Guz, va evolua mult așteptatul Goran Bregovic și Wedding and Funeral Orchestra.

Prețul biletului: 400 lei
Bilete la festival puteți procura aici:
https://iticket.md/event/mustfest-2017/
https://afisha.md/ru/events/festivaluri/3901/must-fest-2017
https://mticket.md/ro/must-fest-181.html
Sau la recepția Beciurilor Cricova și magazinul de firmă Cricova (Chișinău, str. Sciusev 96).
*Copiii cu vârsta de până la 12 ani, însoțiți de părinți, pot intra gratuit la eveniment.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *