Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Piesa care va reprezenta R.…

Piesa care va reprezenta R. Moldova la Eurovision, pe ultimele locuri în topul caselor de pariuri

Foto: eurovision.tv

Piesa cu care R. Moldova va fi reprezentată la Eurovision 2019 se situează pe ultimele locuri în topul caselor de pariuri, fiind cotată cu șanse slabe de a se califica în marea finală a concursului, care va avea loc pe 18 mai.

În cotațiile pariorilor, pe Eurovisionworld.com, piesa „Stay”, pe care o va intepreta Ana Odobescu, se plasează pe poziția a 32-a din 34, având șanse mai mici de 1% pentru a câștiga concursul.

Potrivit caselor de pariuri, cele mai mari șanse pentru a câștiga concursul le revin reprezentanților din Olanda, Suedia, Australia și Rusia.

Reprezenta R. Moldova, Ana Odobescu urmează să urce pe scena de la Tel Aviv în această seară, când are loc cea de-a doua semifinală a concursului.


În urma primei semifinale în finală au acces: Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino și Slovenia. Pe lângă cele zece țări desemnate câștigătoare ale primei semifinale, și următorii 10 interpreți din cea de-a doua semifinală, în finală mai sunt înregistrate automat încă cinci țări. Este vorba de Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia şi Spania, care se califică automat pentru că oferă cele mai mari contribuţii financiare organizatorului concursului. Totodată, în finală se va regăsi și Israelul, în calitate de ţară organizatoare.