Principală  —  Ştiri   —   PRO-Moldova despre declarațiile celor 2…

PRO-Moldova despre declarațiile celor 2 deputați ai formațiunii: „La nivel de partid, am decis că nu-l susținem categoric pe Igor Dodon”

Partidul PRO-Moldova a venit cu un comentariu după ce 2 deputați ai formațiunii, Cornel Padnevici și Gheorghe Brașovschi au anunțat că la alegerile din 1 noiembrie o vor susține pe candidata partidului Șor, Violeta Ivanov. Formațiunea spune că „la nivel de partid, am decis că nu-l susținem categoric pe Igor Dodon”, iar decizia celor 2 deputați „reflectă exclusiv poziția lor personală”.

Într-un comunicat al partidului, se spune că la nivel de partid s-a decis că după ce „CEC a decis abuziv scoaterea din cursa electorală a candidatului PRO MOLDOVA”, nu-l va susține categoric pe Igor Dodon.

„Lupta cu această guvernare stângace continuă pentru fiecare om PRO MOLDOVA. Totodată, mesajul pentru susținătorii și membrii noștri a fost și rămâne să susțină candidatul care le pare mai potrivit pentru funcția de președinte. Oricine numai nu Dodon”, se arată în comunicatul formațiunii.

Legat de opțiunea publică anunțată de deputații Padnevici și Brașovschi, PRO-Moldova spune că „orice opinie, cu privire la alegerile prezidențiale, exprimată public de către colegii noștri reflectă exclusiv poziția lor personală și nu poziția oficială a PRO MOLDOVA”.

În această dimineață, 2 deputați PRO-Moldova, Cornel Padnevici și Ghoerghe Brașovschi au anunțat public depsre susținerea fostei lor colege, Violeta Ivanov cu care au ajuns în Parlament pe listele Partidului Democrat.