Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Va semna sau nu Dodon…

Va semna sau nu Dodon un acord de neagresiune în campania electorală? „Beți ceai și mai departe cred că știți…”

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a menționat vineri, 25 septembrie, că este gata să semneze un acord de neagresiune, în vederea campaniei pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Pe lângă aceasta, Dodon și-a criticat oponenții, fără a le oferi nume, declarând că aceștia „doar latră, fără să poată face nimic”. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Președintele Răspunde”.

În fiecare campanie electorală se semnează astfel de angajamente, dar niciodată nu se respectă. Eu sunt gata să semnez, dar campania electorală murdară deja a început, vedeți că toate tunurile sunt îndreptate spre noi. Tot timpul semnăm acest angajament, dar de toate dățile sunt încălcate. Știți proverbul , âine care latră, nu mușcă. Apoi acești oponenți ai mei care latră mult, păi doar latră, mai mult nu pot face nimic. Nu vă excitați prea tare. Luați și beți ceai, iar mai departe cred că știți…. Nu trebuie pe contul președintelui să vă faceți campanie electorală, oamenii văd totul foarte bine. Eu pe de o parte mă amuz, dar pe de altă parte le înțeleg disperarea, dacă deja încep cu fraudarea. Beți ceai și totul va fi bine”, a declarat Dodon.

Totodată, președintele Dodon a menționat repetat că nu va participa la dezbateri electorale.

Eu am luat decizia să nu particip dezbateri electorale cel puțin până la 1 noiembrie, voi participa la întâlnirile cu oamenii”, a mai menționat Dodon.