Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   După ACUM, și PDM vine…

După ACUM, și PDM vine cu un pachet de inițiative legislative

Pavel Filip

După ce acum o săptămână, în urma discuțiilor comune inițiate de Igor Dodon, liderii PDM și PSRM declarau că cele două partide au viziuni comune în ceea ce privește domeniul social, astăzi, 9 aprilie, PDM anunță că a definitivat programul social „Pentru Moldova” și este gata să inițieze negocieri politice pentru formarea unei majorități parlamentare cu toate partidele care vor susține implementarea inițiativelor propuse.

Îmbunătățirea vieții oamenilor prin salarii și pensii mai bune, noi facilități pentru procurarea unei locuințe, proiecte de infrastructură, majorarea unor alocații – sunt câteva din inițiativele programului social „Pentru Moldova” propus de PDM.

PDM anunță că este gata să discute acest pachet de inițiative cu toate partidele politice careva vor susține implementarea acestuia.

Acum o săptămână, în urma discuțiilor comune inițiate de șeful statului Igor Dodon, liderii PDM și PSRM declarau că cele două partide au viziuni comune în ceea ce privește domeniul social, însă opiniile cu privire la domeniul politic sunt diferite.

Ieri, 8 aprilie, Blocul ACUM le-a lansat socialiștilor o invitație la discuții publice pentru a analiza pachetul de legi privind „dezoligarhizarea statului”. Fracțiunea parlamentară PSRM așteptată astăzi, ora 11.00, în sala de conferințe a Parlamentului Republicii Moldova, pentru a dezbate pachetul de acte legislative antioligarhice.