(FOTO) Accident soldat cu un deces în ziua alegerilor

În această dimineață, în apropierea satului Doroțcaia, Dubăsari, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Șoferul unui automobil marca Volkswagen a fost găsit fără suflare la câțiva metri depărtare de locul accidentului. Polițiștii veniți la fața locului presupun că șoferul a ieșit de pe carosabilul umed și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

1 2 3 4 5 6 7 8 9


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *