CV-ul premierului desemnat Chiril Gaburici

Pe pagina web a Parlamentului a fost publicat CV-ul viitorului premier.

Premierul desemnat s-a născut în satul Logăneşti, Hînceşti, a absolvit Universitatea Slavonă din Chişinău, facultatea economie. Gaburici a lucrat mai bine de 14 ani de zile la compania TeliaSonera, în filialele Modlcell de la Chişinău şi Azercell din Baku, Azerbaidjan. În CV-ul lui Gaburici acesta a scris că cunoaşte patru limbi străine, una din ele fiind cea turcă.
gaburici-cv


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Anica

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  =========== BUCOVINA DE NORD ===========
  ——— ♥ ȘI TOATĂ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ———–
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  UNICA NOASTRĂ SALVARE ȘI REVENIREA LA NORMALITATE !
  TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE ÎN VECHILE HOTARE
  ȘI ÎN BAZA „ACTULUI RE-UNIRII’ PT. TOTDEAUNA
  A BASARABIEI CU MOLDOVA ISTORICĂ
  ÎN CADRUL ROMÂNIEI MARI
  VOTAT DE „SFATUL ȚĂRII’ LA CHIȘINĂU LA 27 MARTIE 1918 !
  ====================================================

 2. lori

  in rusa este o expresie “na hrena, popu garmoni”, CV trebuia sa-l publice chiar in momentul cand au anuntat numele candidatului, da nu dupa ce l-au si botezat!!! minciunosi, hoti, mizerabili!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *