Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Concertul lui Smiley la Orhei…

Concertul lui Smiley la Orhei s-a anulat

Primăria orașului Orhei, a anunțat că la evenimentul dedicat hramului municipiului, care va avea loc pe 8 noiembrie, va participa interpretul român Smiley. Invitatul de peste Prut a confirmat că nu va participa la eveniment, din cauza unor probleme medicale. Evenimentul este organizat de Primăria Orhei condusă de Pavel Verejanu, membrul Partidului Șor, dar în afișul manifestațiilor la capitolul organizatori se înscrie și Consiliul Raional Orhei, condus de un alt reprezentant al formațiunii, Dinu Țurcanu.

Contactat de Libertatea, Smiley a declarat că „momentan nu pot să confirm că voi participa la evenimente în următoarele zile din cauza unei situații medicale”.  Întrebat dacă a cunoscut organizatorii evenimentului în momentul în care a semnat contractul, artistul român spune că nu se implică în astfel de chestiuni și le lasă în grija staffului său.„În ceea ce privește organizatorii concertelor mele, în general, nu pot să vă furnizez informații, pentru că echipa de booking se ocupă de aceste contracte. După cum știți, eu sunt un muzician fără afiliere politică. Eu cânt pentru publicul meu, nu pentru partide”, susține interpretul.

Afișa publicată pe site-ul primăriei Orhei

„Laringită acută. Pe scurt: repaus vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Fără concerte, fără sedinte la studio, fara inregistrari. Îmi cer scuze fata de cei cu care trebuia sa ma intalnesc sau în fata cărora trebuia sa cant. Vorba cântecului: “Ne vedem noi!” doar cand… ne vom putea și auzi! Aveți grijă de voi!”, a scris interpretul pe pagina sa de Facebook.