Principală  —  Ştiri  —  Comunicate de presă   —   Festivalul Moldo Crescendo: Urmează încă…

Festivalul Moldo Crescendo: Urmează încă trei concerte

Sursă foto: Moldo Crescendo

În perioada 26-29 octombrie se desfășoară alte trei concerte marca Moldo Crescendo. În cel de-al doilea weekend al festivalului, pe cap de afiș vor fi violonista Alexandra Tîrșu, care revine acasă special pentru festivalul Moldo Crescendo, Cristian Ciolacu, dar și Rubik Quartet din Viena.

Publicul este așteptat la concertele din 27 și 29 octombrie, întrucât organizatorii au anunțat „sold out” pentru concertul de joi, 26 octombrie, de la Turnul de Apă din Chișinău.

Dacă frumusețea nu ar mai vrea să salveze lumea, muzica clasică ar putea liber să o facă.

Primul weekend al festivalului Moldo Crescendo a adus o imensă bucurie iubitorilor de muzică clasică, organizandu-le întâlniri duioase cu Bach, Schubert, Shaw, Mendelssohn, Bonis, Enescu, Ligeti și Vivaldi.

Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât cei mai buni muzicieni basarabeni și-au demonstrat măiestria în scenă: Alexandra Conunova la vioară, Marcel Lazăr la pian, Dan-Iulian Druțac”, menționează organizatorii.

La concertele din 20-22 octombrie, pe scena Sălii cu Orgă, a Muzeului Național de Istorie și în Casa Mare de la Butuceni, au evoluat, de asemenea, violoncelista Dorottya Sandi și Fitzroy Quartet din Marea Britanie.

Detalii pe https://www.moldocrescendo.com/