Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Bărbatul care a fost lovit…

Bărbatul care a fost lovit de o dronă în timpul unui concert de la Arena Chișinău nu a necesitat spitalizare. Detalii de la Poliție

Un bărbat a fost rănit la concertul Bi-2 de la Arena Chișinău, care a avut loc pe 10 martie 2023. Acesta a fost lovit în față de o dronă cu o cameră de filmat chiar în timpul concertului.

Imaginile video în care a fost surprinsă fața însângerată a bărbatului au fost postate pe rețelele sociale.

@sunshine.rulet ♬ оригинальный звук – i know

Contactată de Ziarul de Gardă, purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă a declarat că acesta nu a necesitat spitalizare.

„Conform dreptului pacientului pot să spun doar că pacientul după consultații și investigații a plecat ambulator sub supravegherea medicului de familie. Acesta nu a necesitat spitalizare.” a declarat pentru ZdG Dorina Arseni, purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă.

Potrivit Svetlanei Scripnic, ofițera de presă din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, victima este un bărbat de aproximativ 50 de ani.

„Cazul a fost întregistrat la Poliția Capitalei, iar victima urmează să scrie o plângere. Până în acest moment nu a fost înregistrată o plângere” a declarat ofițera de presă.

Complexul sportiv „Chișinău Arena” a fost dat în exploatare pe 24 decembrie 2022, la inaugurare evoluând trupa din Ucraina Okean Elzy. Atunci, un bărbat în vârstă de 39 ani a căzut de la înălțimea de 2,5 metri, fiind ulterior internat la Institutul de Medicină Urgentă în stare gravă.