Principală  —  IMPORTANTE   —   Achitarea la validatoarele staționare va…

Achitarea la validatoarele staționare va fi disponibilă și în troleibuzele de pe ruta nr. 3

Începând cu ziua de vineri, 12 aprilie, achitarea călătoriei la validatoarele staționare va fi disponibilă și în troleibuzele de pe ruta nr. 3 din capitală, anunță Regia Transport Electric.

Primăria Chișinău precizează că, în prezent pasagerii pot achita călătoria cu transportul public la validatoarele staționare în troleibuzele de pe rutele nr. 22, 23, 24 și 30, precum și autobuzele de pe rutele nr. 2 și 5.

Prin acest validator, călătorii pot achita cu cardul, cu smartphone-ul sau cu ceasul inteligent. Imediat cum achită călătoria la validator, persoana primește o notificare de confirmare a plății, fie în aplicația băncii, fie prin SMS. Dacă nu a primit notificare, călătorul trebuie să verifice în aplicația mobilă a băncii extrasul (chitanța).

„Ai grijă. Nu ține telefonul, ceasul sau cardul aproape de validator. Acesta poate retrage bani, dacă nu intenționezi să achiți călătoria la validator. Fii prudent, în special dacă deții un telefon ce operează pe Android și ai cardurile atașate la Google Wallet”, atenționează RTEC.