Kievul şi separatiştii au început schimbul de prizonieri

Kievul şi separatiştii proruşi au început schimbul de prizonieri care vizează sute de persoane, în cadrul unui acord încheiat la Minsk, anunță Mediafax.

Acest schimb, care a început prin grupuri de câte zece prizonieri în apropierea oraşului Kostiantinivka, situat la 45 de kilometri nord de bastionul rebel Doneţk, vizează un total de 222 de rebeli şi 150 de ucraineni.

Prizonierii, îmbrăcaţi în civil şi ţinând saci în mâini, erau aşezaţi în rânduri, unii în faţa celorlalţi, la 100 de metri distanţă.
Mai mulţi reprezentanţi ai Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) au observat scena, care s-a derulat pe un drum luminat de farurile câtorva maşini.

Reprezentanţii Kievului şi ai separatiştilor au citit numele persoanelor vizate înainte de a efectua schimbul.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *