Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   (VIDEO) Klimenko i-a criticat pe…

(VIDEO) Klimenko i-a criticat pe cei care au venit la protest și nu scandează

Jude­că­to­rii de la Cur­tea de Apel Chi­și­nău au examinat astăzi, 30 iunie 2016, soli­ci­ta­rea avo­ca­ți­lor lui Ilan Șor pri­vind eli­be­ra­rea aces­tuia din arest. În ajun, pe rețelele de socializare au apărut mai multe mesaje de susținere a primarului de Orhei, prin care se cere eliberarea acestuia.

Prezent la manifestație, Valerii Klimenko, fostul președinte al partidului „Ravnopravie”, s-a arătat nemulțumit că unii participanți la protest nu scandează, iar alții nu scandează în ritm cu cei care dau tonul mesajelor.

Transportul protestatarilor lui Shor vs cel al poliției

Sursa Video: www.ZdG.md

Pe 30 iunie, în ziua în care s-a examinat dosarul lui Shor, în fața instanței de apel a fost organizată o acțiune de protest, la care au participat peste două mii de persoane. Unul dintre organizatorii acțiunii este și președinta Federației de Tenis din R. Moldova, Marina Tauber.

tauber

tauber_marina_facebook

Și interpreta din F. Rusă, Olga Orlova, alături de care soția primarului de Orhei, Jasmin, a evoluat pe mai multe scene, a publicat pe o rețea de socializare o fotografie prin care susține eliberarea lui Ilan Șor.

13551763_300680760271604_1678174465_n-350x350

Omul de afa­ceri, pri­mar al ora­șu­lui Orhei, a pri­mit un man­dat de arest pen­tru 30 de zile, vine­rea tre­cută, fiind învi­nuit într-un dosar penal des­chis pen­tru escro­che­rie în pro­por­ții deo­se­bit de mari și spă­lare de bani.