(doc) Documente oficiale pentru Lucian Chirtoacă, fratele primarului de Chișinău

Lucian Chirtoacă, fratele primarului de Chișinău declară pentru Pro TV, cu referire la articolul din ZdG, că firma „Edera Trio” SRL, care are în oraș mai multe tonete care comercializează cafea, are o adresă necunoscută lui.

„Sunt insinuari de rand care apar in fiecare zi. Declar inca odata ca nu am nicio legatura si denumirile acestor societati imi sunt necunoscute. Ce tine de afacerea pe care o desfasor stie toata lumea, este o afacere de familie din anul 1993. Tine de comercializarea apelor minerale. Referitor la adresa despre care se spune ca ar fi la adresa juridica la una dintre societati la care se pretinde la care as avea vreo legatura, culmea, chiar am verificat si este o adresa absolut necunoscuta. Soacra mea locuieste cu totul la o alta adresa. De asta am fost mirat de faptul ca sa vad in dimineata zilei de astazi niste insinuari si zvonuri care mi se par foarte stranii. Nu este adevarat, absolut nu”

Pentru informarea corectă a lui Lucian Chirtoacă, publicăm documente de la Camera Înregistării de Stat, dar și de la Cadastru, care îl contrazic. Firma „Edera Trio” SRL avea, miercuri, 27 ianuarie 2016, sediul în apartamentul soacrei sale, Emilia Crudu.

552-SOCIETATEA-CU-RASPUNDERE-LIMITATA-_EDERA-TRIO_-_-webinfo.cis552-istorie-edera-trio552-edeta-trio-sediu-mircea-cel-batrin-crudu
Citiți AICI articolul despre afacerile familiei Chirtoacă cu Primăria.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. Anatolie Mereuta

    Si Moldova Si Romania au fost sum jugul Turciei,iar obiceiul de atunci ramas este ca doamnele sa serveasca serbet cu apa rece,iar barbatii cafea cu apa rece,asa ca fratele primarului vinde pe langa apa romaneasca Borsec si cafea si altele care merg cu apa sau nu,evident glumim,dar daca face ceva ilegal el sau primarul sa fie sanctionati dupa lege,ca vad ca Filat a fost arestat numai pe declaratiile lui Shorr,care a furat si el,dar ca sa scape l-a dat politiei pe Filat,asa ca daca vrem lupta cu coruptia oricui ,sa vedem cine urmeaza,nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *