552-lucian-chirtoaca-pietonala

(doc) Documente oficiale pentru Lucian Chirtoacă, fratele primarului de Chișinău

Lucian Chir­toacă, fra­tele pri­ma­ru­lui de Chi­și­nău declară pen­tru Pro TV, cu refe­rire la arti­co­lul din ZdG, că firma „Edera Trio” SRL, care are în oraș mai multe tonete care comer­ci­a­li­zează cafea, are o adresă necu­nos­cută lui.

„Sunt insi­nu­ari de rand care apar in fie­care zi. Declar inca odata ca nu am nicio lega­tura si denu­mi­rile aces­tor soci­e­tati imi sunt necu­nos­cute. Ce tine de afa­ce­rea pe care o des­fa­sor stie toata lumea, este o afa­cere de fami­lie din anul 1993. Tine de comer­ci­a­li­za­rea ape­lor mine­rale. Refe­ri­tor la adresa des­pre care se spune ca ar fi la adresa juri­dica la una din­tre soci­e­tati la care se pre­tinde la care as avea vreo lega­tura, cul­mea, chiar am veri­fi­cat si este o adresa abso­lut necu­nos­cuta. Soa­cra mea locu­ieste cu totul la o alta adresa. De asta am fost mirat de fap­tul ca sa vad in dimi­ne­ata zilei de astazi niste insi­nu­ari si zvo­nuri care mi se par foarte stra­nii. Nu este ade­va­rat, abso­lut nu”

Pen­tru infor­ma­rea corectă a lui Lucian Chir­toacă, publi­căm docu­mente de la Camera Înre­gis­tă­rii de Stat, dar și de la Cadas­tru, care îl con­tra­zic. Firma „Edera Trio” SRL avea, mier­curi, 27 ianu­a­rie 2016, sediul în apar­ta­men­tul soa­crei sale, Emi­lia Crudu.

552-SOCIETATEA-CU-RASPUNDERE-LIMITATA-_EDERA-TRIO_-_-webinfo.cis552-istorie-edera-trio552-edeta-trio-sediu-mircea-cel-batrin-crudu
Citiți AICI arti­co­lul des­pre afa­ce­rile fami­liei Chir­toacă cu Pri­mă­ria.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

  • Ana­to­lie Mere­uta

    Si Mol­dova Si Roma­nia au fost sum jugul Turciei,iar obi­ce­iul de atunci ramas este ca doam­nele sa ser­veasca ser­bet cu apa rece,iar bar­ba­tii cafea cu apa rece,asa ca fra­tele pri­ma­ru­lui vinde pe langa apa roma­neasca Bor­sec si cafea si altele care merg cu apa sau nu,evident glumim,dar daca face ceva ile­gal el sau pri­ma­rul sa fie sanc­tio­nati dupa lege,ca vad ca Filat a fost ares­tat numai pe decla­ra­ti­ile lui Shorr,care a furat si el,dar ca sa scape l-a dat poli­tiei pe Filat,asa ca daca vrem lupta cu corup­tia ori­cui ,sa vedem cine urmeaza,nu?