(doc) Documente oficiale pentru Lucian Chirtoacă, fratele primarului de Chișinău

Luci­an Chir­toa­că, fra­te­le pri­ma­ru­lui de Chi­și­nău decla­ră pen­tru Pro TV, cu refe­ri­re la arti­co­lul din ZdG, că fir­ma „Ede­ra Trio” SRL, care are în oraș mai mul­te tone­te care comer­ci­a­li­zea­ză cafea, are o adre­să necu­nos­cu­tă lui.

„Sunt insi­nu­a­ri de rand care apar in fie­ca­re zi. Declar inca oda­ta ca nu am nicio lega­tu­ra si denu­mi­ri­le aces­tor soci­e­ta­ti imi sunt necu­nos­cu­te. Ce tine de afa­ce­rea pe care o des­fa­sor stie toa­ta lumea, este o afa­ce­re de fami­lie din anul 1993. Tine de comer­ci­a­li­za­rea ape­lor mine­ra­le. Refe­ri­tor la adre­sa des­pre care se spu­ne ca ar fi la adre­sa juri­di­ca la una din­tre soci­e­ta­ti la care se pre­tin­de la care as avea vreo lega­tu­ra, cul­mea, chiar am veri­fi­cat si este o adre­sa abso­lut necu­nos­cu­ta. Soa­cra mea locu­ies­te cu totul la o alta adre­sa. De asta am fost mirat de fap­tul ca sa vad in dimi­ne­a­ta zilei de asta­zi nis­te insi­nu­a­ri si zvo­nu­ri care mi se par foar­te stra­nii. Nu este ade­va­rat, abso­lut nu”

Pen­tru infor­ma­rea corec­tă a lui Luci­an Chir­toa­că, publi­căm docu­men­te de la Came­ra Înre­gis­tă­rii de Stat, dar și de la Cadas­tru, care îl con­tra­zic. Fir­ma „Ede­ra Trio” SRL avea, mier­cu­ri, 27 ianu­a­rie 2016, sedi­ul în apar­ta­men­tul soa­crei sale, Emi­lia Cru­du.

552-SOCIETATEA-CU-RASPUNDERE-LIMITATA-_EDERA-TRIO_-_-webinfo.cis552-istorie-edera-trio552-edeta-trio-sediu-mircea-cel-batrin-crudu
Citiți AICI arti­co­lul des­pre afa­ce­ri­le fami­li­ei Chir­toa­că cu Pri­mă­ria.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul sa nu publicam sau sa ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ura de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. Anatolie Mereuta

    Si Mol­do­va Si Roma­nia au fost sum jugul Turciei,iar obi­ce­iul de atun­ci ramas este ca doam­ne­le sa ser­veas­ca ser­bet cu apa rece,iar bar­ba­tii cafea cu apa rece,asa ca fra­te­le pri­ma­ru­lui vin­de pe lan­ga apa roma­neas­ca Bor­sec si cafea si alte­le care merg cu apa sau nu,evident glumim,dar daca face ceva ile­gal el sau pri­ma­rul sa fie sanc­tio­na­ti dupa lege,ca vad ca Filat a fost ares­tat numai pe decla­ra­ti­i­le lui Shorr,care a furat si el,dar ca sa sca­pe l-a dat poli­ti­ei pe Filat,asa ca daca vrem lup­ta cu corup­tia ori­cui ,sa vedem cine urmeaza,nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *