(VIDEO) Poliția i-a aplicat două amenzi lui Alex Dimitrov la plângerea procurorului Dulgheru

Acti­vis­tul Ale­xei Dimi­trov i-au fost apli­ca­te, astăzi, două amen­zi con­tra­ven­țio­na­le în mări­me de câte 600 de lei, la plân­ge­rea pro­cu­ro­ru­lui Ion Dul­ghi­e­ru. Plân­ge­rea lui Dimi­trov a fost redi­rec­țio­na­tă de către poli­ție pro­cu­ro­ru­lui Gene­ral al Repu­bli­cii Mol­do­va. 

Acti­vis­tul Ale­xei Dimi­trov a fost amen­dat astăzi cu două amen­zi con­tra­ven­țio­na­le în mări­me de câte 600 de lei fie­ca­re de către poli­țis­tul Ion Sâr­ghi de la Sec­to­rul de poli­ție nr. 1 din Chi­și­nău. Amen­zi­le au fost apli­ca­te în baza plân­ge­rii depu­se de pro­cu­ro­rul Ion Dul­ghi­e­ru la data de 30 decem­brie 2016.

În cadrul audi­e­rii la poli­ție, Dimi­trov a soli­ci­tat să fie făcu­tă repe­tat cer­ce­ta­rea mași­nii pro­cu­ro­ru­lui, să fie audi­ată o per­soa­nă ca mar­tor și să să-i fie ofe­rit un apă­ră­tor. Toa­te aces­te demer­su­ri au fost res­pin­se. Tot­o­da­tă, plân­ge­rea lui Dimi­trov pe fap­tul agre­să­rii sale de către pro­cu­ro­rul Dul­ghe­ru a fost redi­rec­țio­na­tă de către poli­ție pro­cu­ro­ru­lui Gene­ral al Repu­bli­cii Mol­do­va.

Ion Dul­ghe­ru, fos­tul adjunct al pro­cu­ro­ru­lui sect. Cen­tru, astăzi, pro­cu­ror în cadrul Pro­cu­ra­tu­rii mun. Chi­și­nău, acu­zat că a mers cu mași­na pe tro­tu­ar, iar ulte­ri­or l-a lovit pe acti­vis­tul Ale­xei Dimi­trov se decla­ră nevi­no­vat și spu­ne că a fost vic­ti­ma unei pro­vo­că­ri. Acu­za­to­rul de stat sus­ți­ne că nu l-a lovit pe acti­vist, pre­ci­zând că el nu poa­te lovi cu mâna dreap­tă, fiind, de fapt, stân­ga­ci. Dul­ghe­ru anun­ță că a depus și el o plân­ge­re la poli­ție, unde a recla­mat fap­tul că Dimi­trov l-a numit cu cuvin­te necen­zu­ra­te și i-a dete­ri­o­rat auto­mo­bi­lul, după ce l-a lovit cu picio­rul.

Cazul este inves­ti­gat de poli­ție, dar și de Inspec­ția Pro­cu­ro­ri­lor, care s-a auto­se­si­zat pe mar­gi­nea cazu­lui.

Sur­sa Video: www.ZdG.md

REFERINȚE:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Mihai Cucu

    Cum nai­ba sa te mai numes­ti apa­ra­tor al drep­tu­lui omu­lui si al ordi­nii publi­ce si să amen­de­zi victimele?hoti in lege,nu politie/procuratura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *