[VIDEO] Mașini strivite de copaci și înecate de ape – consecințele ploii de vineri seara


Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale anunță că a fost solicitat pentru a interveni la deblocarea autoturismelor și arborilor căzuți în urma ploii torențiale în mai multe sectoare ale Chișinăului. Pompierii au intervenit și la intersecția străzilor Ismail și Albișoara din mun. Chișinău deblocând două autoturisme. Intervenția salvatorilor a fost necesară și pe strada Grigorie Vieru din capitală, unde trei microbuze au fost tractate. Pe șoseaua Muncești nr. 170 din sectorul Botanica, în urma prăbușirii unui copac, două autoturisme au fost deblocate de echipele de intervenție, situație similară fiind și pe strada Dimineții nr. 63. Pompierii au reușit să pompeze apa din trei gospodării din localitatea Cimișeni din raionul Criuleni.

Serviciul Situații Excepționale informează oamenii că pot apela telefonul 901 în cazul în care se pomenesc în situații de risc.

sursa: www.dse.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *