[VIDEO] Marșul egalității – huiduit de contramanifestanți agresivi

< ! Marșul egalității organizat de comunitatea LGBT din R.Moldova cu ocazia Zilei internaţională împotriva homofobiei şi transfobiei nu a trecut fără incidente nici de această dată. Grupul de manifestanți care mărșăluiau pașnic de-a lungul străzii Grigore Vieru din capitală a fost atacat la un moment dat de mai mulți indivizi cu fața acoperită. Tinerii au fost calmați de poliția care se afla în preajmă.

sursa video: Curaj.TV


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *