[VIDEO] Cel mai important festival de teatru din R.Moldova: „Faceți Teatru, nu război!”


Festivalul Internațional al Artelor Scenice – BiTEI, ediția 2014 a început miercuri, 21 mai și va dura până pe 15 iunie. În această perioadă, la Teatrul Eugen Ionesco vor fi jucate 23 de spectacole cu artiști din 10 țări.
Programul festivalului îl găsiți aici.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Carolina

    Acest festsival al Teatrului este incurajat si sustinut de catre Ministrul Culturii , Monica Babuc ,ce defapt in perspectiva va oferi o valorificare a traditiilor si culturii RM .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *