(VIDEO) Eroina care salvează oamenii de sufocare cu propriii munți de gunoi. Strânge gunoi de 20 de ani, aproape pe gratis

În ultimele zile, capitala Republicii Moldova a fost la un pas să se sufoce în propriile deșeuri menajere. În timp ce autoritățile publice au ajuns în impas cu infrastructurile de colectare și prelucrare a deșeurilor, oamenii care fac curat în jurul blocurilor s-au pomenit supraîncărcați, fără adaos la salariu. Mașinile care transportă gunoiul doar golesc tomberoanele, iar tonele de deșeuri care zac pe străzi, alături de containere, sunt încărcate de măturători. Aceștia sunt oameni în vârstă, plătiți mizerabil, care petrec zile în șir încărcând deșeuri cu doar două mâini și multă străduință.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *