(VIDEO) Alegeri în Moldova: oamenii își fac cruce și așteaptă ”kvartiri”, un trai mai bun și mai puțină corupție

Ce fac și ce gândesc alegătorii din R.Moldova atunci când merg la secția de votare? Mulți dintre vârstnici își fac cruce și cred cu adevărat că guvernanții le pot oferi beneficii financiare mari, inclusiv ”kvartiri”, adică apartamente sau locuri în cămine. Tinerii așteaptă schimbări care vizează lupta cu corupția și condiții mai bune de muncă și de trai. Atât etnicii români cât și alolingvii spun că vor să trăiască mai bine după alegeri.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. alex kooper

    Da virstnicii mereu cred in miracole dar adevarat cvartirile nu se dau in Chisinau unde oto tineretul vor sa fie “crutie”

  2. Maria Furtună

    Si cine sa va ofere aceasta? Maia care a contribuit la furtul milirdului? Sau Dodon care a delapidat bugetul de stat de sute de milioane prin contrabanda cu carne pe care o facea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *