Principală  —  Ştiri  —  Social   —   VIDEO/ Ședința Guvernului. Pe ordinea…

VIDEO Ședința Guvernului. Pe ordinea de zi sunt 40 de subiecte

Cabinetul de miniștri se întrunește într-o nouă ședință după o scurtă pauză. Ședința va avea loc fără participarea lui Liviu Volconovici și Svetlana Cebotari, care au au demiși din funcție. Pe ordinea de zi a ședinței se numără 40 de subiecte.

15.44: Toţi cetăţenii străini, invitaţi de Guvern sau de autorităţile administraţiei centrale, vor fi scutiţi de procedura invitaţiei, la perfectarea vizei de intrare în Republica Moldova.

15.40:  Guvernul a anulat ordinul ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și a Mediului privind transmiterea unor unități de tehnică agricolă din cadrul instituției publice „Centrul de perfecționare în domeniul mecanizării agriculturii” în gestiunea a trei întreprinderi aflate în subordinea Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și a Mediului(MADRM).

15.26: Guvernul a avizat negativ proiectul de lege înaintat de un grup de deputați, care vizează drepturile alegătorilor din diasporă și le oferă mai multe facilități în cadrul alegerilor.

15.24: Ofițerii din cadrul Serviciului de Protecție și Pază de Stat, care nu sunt asigurați cu locuință de serviciu, vor avea dreptul la compensarea cheltuielilor pentru închirierea unei locuințe.

15.22: Cabinetul de miniștri a aprobat un proiect cu privire la completarea listei documentelor acceptate pentru traversarea de către străini a frontierei R. Moldova.

15.09: Prim-ministrul a anunțat că mai multe persoane vor fi concediate și sancționate după ce un bărbat a decedat în plină stradă în așteptarea ambulanței, care s-a deplasat la fața locului abia după 40 de minute după prima solicitare de intervenție.