VIDEO/ Ședința Guvernului. Pe ordinea de zi sunt 40 de subiecte

Cabinetul de miniștri se întrunește într-o nouă ședință după o scurtă pauză. Ședința va avea loc fără participarea lui Liviu Volconovici și Svetlana Cebotari, care au au demiși din funcție. Pe ordinea de zi a ședinței se numără 40 de subiecte.

15.44: Toţi cetăţenii străini, invitaţi de Guvern sau de autorităţile administraţiei centrale, vor fi scutiţi de procedura invitaţiei, la perfectarea vizei de intrare în Republica Moldova.

15.40:  Guvernul a anulat ordinul ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și a Mediului privind transmiterea unor unități de tehnică agricolă din cadrul instituției publice „Centrul de perfecționare în domeniul mecanizării agriculturii” în gestiunea a trei întreprinderi aflate în subordinea Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și a Mediului(MADRM).

15.26: Guvernul a avizat negativ proiectul de lege înaintat de un grup de deputați, care vizează drepturile alegătorilor din diasporă și le oferă mai multe facilități în cadrul alegerilor.

15.24: Ofițerii din cadrul Serviciului de Protecție și Pază de Stat, care nu sunt asigurați cu locuință de serviciu, vor avea dreptul la compensarea cheltuielilor pentru închirierea unei locuințe.

15.22: Cabinetul de miniștri a aprobat un proiect cu privire la completarea listei documentelor acceptate pentru traversarea de către străini a frontierei R. Moldova.

15.09: Prim-ministrul a anunțat că mai multe persoane vor fi concediate și sancționate după ce un bărbat a decedat în plină stradă în așteptarea ambulanței, care s-a deplasat la fața locului abia după 40 de minute după prima solicitare de intervenție.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *