Un post vamal și-a întrerupt activitatea. Ce recomandă Serviciul Vamal

Postul vamal „Vulcănești” și-a întrerupt temporar activitatea din cauza traseului înzăpezit de pe teritoriul Ucrainei. Persoanele care și-au planificat traversarea frontierei prin acest post vamal, pot opta pentru ale posturi aflate în proximitate, cel mai  apropiat fiind postul vamal „Mirnoe”.

Restricții de circulație sunt consemnate, începând cu dimineața zilei de astăzi, 27 februarie, și prin postul vamal de tip debarcader „Cosăuți”,  după ce ieri a fost sistată activitatea postului „Soroca”. În ambele cazuri, motivul sistării îl constituie podurile de gheață care nu permit deplasarea bacului peste râul Nistru.

În acest context, Serviciul Vamal recomandă participanților la traficul transfrontalier să opteze pentru postul vamal „Otaci”, dislocat în imediata vecinătate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *