„Lagmar Impex” neagă colaborarea cu compania fondată de președintele Curții de Conturi

Compania „Lagmar Impex” neagă că ar avea vreun acord de colaborare cu firma „Sprint-Mega”, la care unul dintre fondatori este Veaceslav Untilă, președintele Curții de Conturi. Deși „Sprint-Mega” promovează masiv proiectele imobiliare ale „Lagmar Impex”, cei din urmă susțin că nu și-au dat acordul pentru publicarea imaginilor și promovarea proiectelor.

Compania lui Untilă anunță pe site-ul său, creat la sfârșitul lunii august 2018, că „activează alături de partenerii săi, „Lagmar Impex” și „Estate Invest Company”. De cealaltă parte, contactat de ZdG, avocatul „Lagmar Impex” a declarat că firma pe care o reprezintă nu are nici un contract de parteneriat cu compania lui președintelui Curții de Conturi și consideră că „Sprint-Mega” își promovează propria imagine pe baza proiectelor pe care le deține „Lagmar”.

„I-am contactat și i-am rugat să scoată informația pentru că nu avem cu ei nici un contract. Ca orice agenție ei se promovează …”, a menționat avocatul Dorel Rusu.

Totodată, avocatul a mai menționat că este posibil să există însă un contract dintre „Sprint-Mega” și compania de la care „Lagmar” a preluat terenul pentru a construi un bloc locativ.

Pe parcursul zilei de astăzi, 12 octombrie, de pe site-ul companiei fondată de Untilă a fost ștearsă informația despre colaborarea cu „Lagmar Impex”, care a fost înregistrată de soții Viorel și Natalia Godea încă în anul 2001. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *