Principală  —  Ştiri  —  Social   —   „Lagmar Impex” neagă colaborarea cu…

„Lagmar Impex” neagă colaborarea cu compania fondată de președintele Curții de Conturi

Blocul din str. Testemițanu, construit de Lagmar, dar promovat de compania lui Veaceslav Untilă

Compania „Lagmar Impex” neagă că ar avea vreun acord de colaborare cu firma „Sprint-Mega”, la care unul dintre fondatori este Veaceslav Untilă, președintele Curții de Conturi. Deși „Sprint-Mega” promovează masiv proiectele imobiliare ale „Lagmar Impex”, cei din urmă susțin că nu și-au dat acordul pentru publicarea imaginilor și promovarea proiectelor.

Compania lui Untilă anunță pe site-ul său, creat la sfârșitul lunii august 2018, că „activează alături de partenerii săi, „Lagmar Impex” și „Estate Invest Company”. De cealaltă parte, contactat de ZdG, avocatul „Lagmar Impex” a declarat că firma pe care o reprezintă nu are nici un contract de parteneriat cu compania lui președintelui Curții de Conturi și consideră că „Sprint-Mega” își promovează propria imagine pe baza proiectelor pe care le deține „Lagmar”.

„I-am contactat și i-am rugat să scoată informația pentru că nu avem cu ei nici un contract. Ca orice agenție ei se promovează …”, a menționat avocatul Dorel Rusu.

Totodată, avocatul a mai menționat că este posibil să există însă un contract dintre „Sprint-Mega” și compania de la care „Lagmar” a preluat terenul pentru a construi un bloc locativ.

Pe parcursul zilei de astăzi, 12 octombrie, de pe site-ul companiei fondată de Untilă a fost ștearsă informația despre colaborarea cu „Lagmar Impex”, care a fost înregistrată de soții Viorel și Natalia Godea încă în anul 2001.