Hoți de buzunare pe străzile capitalei

Un locuitor al capitalei, în vârstă de 31 de ani, a fost reţinut de ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în microbuzul de pe ruta 191, în timp ce fura din buzunar.

Victima s-a dovedit a fi o domnişoară în vârstă de 21 ani. Individul încerca să sustragă din geantă portmoneul cu bani şi alte acte personale. Acesta a fost încătuşat şi escortat de poliţişti la Inspectorat pentru audieri. Ulterior, poliţiştii au întors bunurile şi banii victimei.

Suspectul, anterior judecat pentru furt, a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru pungăşie. El riscă amendă în mărime de la 6.000 la 10.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *