FOTOREPORTAJ/ ZdG în vizită la oamenii aduși în fața MAI

De câteva zile grupuri de țărani au fost aduși cu microbuzele, în mod organizat, și dislocați în preajma unor instituții publice: MAI, Procuratura Generală, Curtea Constituțională, Guvernul R. Moldova.

Exponenți ai Partidul Democrat care îi însoțesc, nu pot explica pe cât timp au fost aduși acești oameni la Chișinău. ZdG a întreprins ieri o vizită la oamenii dislocați în fața MAI, oferindu-le ziare și scurte dialoguri pentru a-i ajuta să petreacă timpul mai bine și să se informeze despre corupție și încălcarea drepturilor omului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *