(Foto-Reportaj) Campania „Cheamă ZdG în satul tău” – satul Coropceni

După o scurtă pauză, campania „Cheamă ZdG în satul tău”, continuă. De această dată am vizitat satul Coropceni din raionul Telenești. În sat am fost invitați de către familia Sprînceană, care se mândrește cu locurile și oamenii de acolo.

Mai multe detalii aflați în viitoarele ediții ZdG.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *