Principală  —  Ştiri  —  Social   —   DOC/ A fost modificat itenerarul…

DOC A fost modificat itenerarul rutei de troleibuz nr. 35

Primăria Municipiului Chișinău informează că de luni, 26 septembrie, se modifică itinerarul rutei municipale de troleibuz nr. 35 „str. Vasile Alecsandri – or. Durlești”.

Potrivit unui comunicat al Primăriei, măsura a fost luată în scopul eficientizării serviciilor de transportare a călătorilor și deservirea calitativă a populației din sectorul Centru al capitalei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de Primarul general, Ion Ceban.

Astfel, din 26 septembrie, itinerarul rutei de troleibuz nr. 35 se modifică după cum urmează: de pe șos. Hâncești pe str. Academiei, Drumul Viilor, str. Pietrarilor, șos. Hâncești și în continuare pe traseul stabilit.

Pe traseul rutei nr. 35 se stabilesc noi stații de transport public: stația „Centrul Național de Transfuzie a Sângelui”, stația „Drumul Viilor 34/1″, stația „Pietrarilor”, stația „șos. Hâncești, 78″.

Direcția generală transport public și căi de comunicație va opera modificările respective în programul de transport rutier al municipiului Chișinău.