Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Citiți ACUM, în ZdG

Citiți ACUM, în ZdG

În ediția de joi a Ziarului de Gardă citiți despre averile și afacerile a șapte lideri cu aspirații politice, ai Platformei Demnitate și Adevăr.

Despre situația la zi la frontiera de stat, problemele de pe segmentul transnistrian, dar și despre nivelul de pregătire al grănicerilor pentru a reacționa în situații exceptionale, aflați într-un interviu cu Dorin Purice, șeful Poliției de Frontieră.

La Dosar aflați despre contractele de colaborare între întreprinderile fondate de „Moldovagaz” și firmele afiliate familiei președintelui Consiliului de Adminstrație al întreprinderii, Alexandru Gusev.

De asemenea, în ediția tipărită din 19 noiembrie, în suplimentul „Anti-Propaganga” aflați de ce Statul Islamic este o „umbră” a musulmanilor din întreaga lume și că „islam”, înseamnă, de fapt, pace.

„La marginea Europei” vedeți care este impactul intrării în vigoare a Acordului de Asociere între R. Moldova și Uniunea Europeană asupra regiunii de nord a țării, dar și găsiți exemple despre cum poate fi valorificată experiența migrației.

În ultima pagină descoperiți o abordare modernă a spațiului rural în paleta de culori a pictorului Sergiu Cuciuc.

Dosar: Moldovagaz: contracte în familie și case de lux

Actual:  Averile și afacerile liderilor cu aspirații politice ai Platformei DA

Politic: Problemele din sistemul bancar erau cunoscute din 2009. În 2016, statul va plăti 680 mln de lei

Exclusiv: Interviu cu Dorin Purice, șeful Poliției de Frontieră a R. Moldova: „Dacă în presă se vorbește despre polițiști de frontieră reținuți pentru acte de corupție, înseamnă că noi știm că curățim sistemul din interior”

pagina 1Suplimentul Anti-PROPAGANDA:

Statul Islamic, „umbra” neagră a musulmanilor din întreaga lume

Propaganda: jocul cu mințile umane

Presa despre alegerile din rmn: încălcări, observatori internaționali și înfrângerea lui Șevciuk

Zona Publică:  Recuzarea în procesul penal

La Marginea Europei: Interviu cu Vlad Ghițu, coordonator la Centrul Pro-Europa din Bălți, consilier municipal: „Regiunile vor beneficia de Acordul de Asociere cu UE, dacă în Moldova va fi stabilitate și vor fi promovate reformele”

La Marginea Europei:  Cum poate fi valorificată experiența migrației?

Oameni: Pictorul Sergiu Cuciuc: „Mi-e greu să constat cine m-a format mai mult – școala sau viața”

Editoriale:
Aneta Grosu:  O seară cu Ion Diacov și Vlad Filat
Petru Grozavu: Ora președintelui

Pe site, articolele vor apărea succesiv, în zilele următoare, după apariția ziarului în chioșcuri. Totodată, pe site nu apar toate articolele din ediția tipărită.