Cine este și cum arată, de fapt, noul șef al RTEC

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, l-a numit în funcţia de director interimar al ÎM „Regia Transport Electric Chişinău” (RTEC) pe Dorin Ciornîi. Funcţia a rămas vacantă la data de 9 martie curent, când a expirat contractul de management cu ex-directorul întreprinderii, Gheorghe Morgoci.

Unele site-uri de știri l-au confundat pe Dorin Ciornîi cu milionarul moldovean Nicolae Ciornîi, fostul vicepreședinte al grupului petrolier Lukoil din Rusia și au utilizat în știre fotografia acestuia.

În acest context, Victor Gurău, directorul Centrului de Analiză Strategică şi Monitorizare „Alternativa pentru Moldova”, a scris pe pagina sa de facebook că, de fapt, Dorin Ciornîi este  „feciorul lui Liviu Ciornîi, drumar de profesie, care a activat zeci de ani în cadrul Î.M. Exdrupo” și „nepotul lui Veaceslav Țernă, fost Şef al Direcției Generale Transport şi Căi de Comunicații”.

Dorin Ciornîi, care ocupă funcţia de şef de producţie în cadrul ÎM „Exdrupo”, a fost detaşat, începând cu data de 16 martie, să asigure interimatul funcţiei de director al ÎM „Regia Transport Electric Chişinău”, până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei vacante de director al întreprinderii.

Foto antet: Dorin Ciornîi,şef de producţie în cadrul ÎM „Exdrupo”.
Sursa: captură video Canal3

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *