Ce s-a discutat astăzi la ședința Consiliul Parlamentar pentru Integrare Europeană

Astăzi, 23 septembrie,  la Parlament este convocată o ședință a Consiliului Parlamentar pentru Integrare Europeană. Ședința este condusă de către președintele Consiliului pentru Parlamentar pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă.  În cadrul acesteia au luat cuvântul Octavian Calmâc și Iurie Leancă, care s-a referit la  prioritățile Consiliului pentru sesiunea de toamnă. Tot azi,  se  prezintă raportul cu privire la progresele înregistrate în sectorul energetic. 

Consiliul se  întrunește o dată pe lună și activează, de regulă, în ședințe publice. 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. ivan cel groaznic

    Domnu Simion, nici ca se putea zici mi bini!
    Nu fac nic, da dau din gura tat timpu.
    Si cari, asa mari “progrese” au registrat le energie ? Au scumpit !!! Aista e progres la ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *