A fost găsită fetița declarată dispărută

Minora dispărută la Drochia a fost găsită moartă, astăzi, 19 ianuiarie, într-o fântână din apropierea satului Hăsnășenii Mari, raionul Drochia.

Amintim că o fetiță de șapte ani a fost dată dispărută după ce la data de 13 ianuarie curent, în jurul orei 18:00, minora a plecat de acasă însoțită de prieteni la urat şi nu s-a mai întors.

La moment, polițiștii au stabilit și reținut doi suspecți.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *