Motivul demisiei lui Dmitrii Ciubașenco din funcția de vicepreședinte al PN

Vicepreședintele Partidului Nostru (PN), Dmitrii Ciubașenco, a demisionat din funcția de vicepreședinte al formațiunii. Contactat telefonic de reporterii ZdG, Ciubașenco și-a confirmat demisia din conducerea partidului.

„Această demisie este legată de rezultatul alegerilor parlamentare din 24 februarie. După câte știți, Partidul Nostru nu a trecut pragul electoral și nici eu nu am trecut în circumscripția uninominală din Chișinău”, a declarat Ciubașenco.

De asemenea, acesta a mai adăugat că „atât timp cât Renato Usatîi nu revine în Moldova, pozițiile Partidului Nostru nu vor fi restabilite. Ceilalți membri din conducerea Partidului Nostru, inclusiv și eu, în lipsa lui Renato Usatîi nu suntem capabili să-l înlocuim. Din această cauză, eu am considerat că este responsabilitatea mea pentru rezultatul din alegeri și din cauza aceasta am depus această cerere de demisie, însă rămân membru de rând al partidului”.

Dmitrii Ciubașenco a fost candidat al Partidului Nostru la alegerile prezidențiale din 2016. La alegerile parlamentare din acest an, Ciubașenco a candidat din partea PN pe circumscripția nr. 28, Chișinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *