Blocul ACUM invită fracțiunea PSRM la discuții publice

Blocul ACUM invită fracțiunea parlamentară PSRM la discuții publice pe 9 aprilie 2019, ora 11.00 (sau în altă zi și oră convenite de comun acord), în sala de conferințe a Parlamentului Republicii Moldova, pentru a dezbate pachetul de acte legislative antioligarhice.

Mesajul integral al Blocului ACUM:

„Îngrijorați de faptul că procesul de constituire a organelor de lucru ale Parlamentului este tergiversat, fiind blocată discutarea și adoptarea legilor necesare pentru eliberarea statului din captivitatea sistemului oligarhic; Conștientizând riscurile social-economice care rezultă din incertitudinea politică cauzată de lipsa unui Parlament funcțional; Reiterând faptul că dezoligarhizarea instituțiilor statului este condiția primordială pentru aducerea Republicii Moldova pe calea normalității și întoarcerea încrederii cetățenilor într-un viitor democratic și prosper al țării noastre; Având în vedere pachetul de acte legislative antioligarhice înregistrat la Secretariatul Parlamentului și fiind deschiși pentru dezbaterea publică în vederea îmbunătățirii acestuia, precum și discutarea altor potențiale inițiative în vederea dezoligarhizării țării, Blocul Politic ACUM invită fracțiunea parlamentară PSRM la discuții publice pe 9 aprilie 2019, ora 11.00 (sau în altă zi și oră convenite de comun acord), în sala de conferințe a Parlamentului Republicii Moldova”.

Citiți și:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Lider Moldovan

    Propun să fim cei mai deștepți MOLDOVENI de pe fața pământului și să judecăm la rece. Atâta timp, când Blocul ACUM merge cu Popșoi sau prin popșoaie, dar NU susțin FEDERALIZAREA socialiștilor, NU susțin aderarea la EURASIA satrapului Putin și sunt pe poziții de integrare în Uniunea Europeasnă și ÎMPOTRIVA UZURPATORULUI TALPA IADULUI DE MOLDOVA PLAHOTNIUK nu văd mare crimă în discuții cu MANCURȚII SOCIALIȘTI AI MONSTRULUI MANCURT DODON.

    Atâta doar, că monstrul mancurt și spionul rusesc Dodon este controlat aproape în întregime de Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk prin PROCURORII lui cacacioși și șansele ca aceste discuții să producă la ceva EUROPENESC sunt infinit de mici, adică sunt ZERO la infinit.

  2. Andrei

    Probabil este cel mai antieuropean parlament ales de la prabusirea URSS si pana acum. Sub masca falsa a statalitatii sperantele de integrare europeana nu mai exista si nici pentru o viata mai buna. Etalon acum este Rusia tot mai prezenta in viata moldoveneasca. Si saracia adusa ca peste tot de aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *