A fost aleasă conducerea fracțiunii PSRM în noul Parlament

Deputații aleși ai Partidului Socialiștilor s-au întrunit într-o ședință de lucru în cadrul căreia au decis constituirea noii fracțiuni parlamentare și desemnarea noii conduceri.

În cadrul ședinței s-a decis că președinte al fracțiunii Partidului Socialiștilor în Parlament va fi Zinaida Greceanîi. Funcția de vicepreședinte a fracțiunii îi va reveni lui Corneliu Furculiță, care a exercitat această funcție și în fostul Parlament, iar secretar al fracțiunii a fost numit Vasile Bolea. Astfel, toți cei trei socialiști rămân în funcțiile pe care le-au ocupat și în fostul Legislativ.

Președinta PSRM, Zinaida Greceanîi, a înmânat legitimația de deputat fiecăruia dintre deputații PSRM, aleși la alegerile din 24 februarie, atât pe lista națională, cât și în circumscripțiile uninominale.

În noul Parlament fracțiunea PSRM va avea 35 de deputați.

Cum vor fi amplasate fracțiunile în sala de ședințe a Parlamentului


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *