VIDEO/ CSM a acceptat inițierea urmăririi penale pe numele a trei judecători

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) examinează în ședință închisă solicitarea procurorului general Eduard Harunjen de a porni urmărirea penală pe numele a cinci judecători.

11.45: Consiliul Superior al Magistraturii anunță concurs pentru suplinirea posturilor vacante de judecător la Curtea Supremă de Justiție, Curtea de Apel Chișinău, Curtea de Apel Bălți, Curtea de Apel Comrat și mai multe judecătorii.

11.10: Membrii CSM au acceptat demersurile președinților unor instanțe judecătorești, referitor la acordarea gradului de calificare mai multor judecători.

11.05: După mai mult de o oră de examinări, membrii Consiliului Superior al Magistraturii au acceptat cererea procurorului general pentru inițierea urmării penale pe numele a trei judecători. Examinarea cererii pentru cercetarea penală a celui de-al cincilea judecător a fost amânată pentru următoarea ședință a CSM.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *