Ultima oră: Curtea de Apel anunță că a trimis documentele din dosarul Papuc către Poliție

Ion Pleșca, președintele Curții de Apel a anunțat că dispozitivul deciziei de condamnare în cazul Gheorghe Papuc a fost trimis acum câteva minute către Poliție. Astfel, ex-ministrul ar urma să fie reținut în această seară. Acest lucru va fi posibil însă doar dacă Gheorghe Papuc se află pe teritoriul R. Moldova. Precizăm că, ZdG l-a contactat pe acesta la telefonul său mobil, care însă este deconectat.

sursa foto: curentul.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *