Poliția urmează să-l rețină pe Gheorghe Papuc

La 24 de ore de la decizia Curții de Apel Chișinău prin care Gheorghe Papuc a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare și la câteva ore după ce ZdG anunța că dispozitivul  deciziei încă nu fusese trimis de magistrați către Poliție, Gheorghe Papuc urmează să fie reținut.

Dispozitivul deciziei a ajuns pe masa lui Ion Bodrug, șefului Inspectoratului General al Poliției în urmă cu aproximativ 2 ore. Astfel, acesta urma să decidă punerea în aplicare a acestei decizii. Conform unor surse, oamenii legii au demarat deja procedura de reținere a fostului șef al Ministerului Afacerilor Interne.

Remarcăm însă faptul că Gheorghe Papuc are telefonul mobil deconectat, iar persoane din anturajul acestuia nu exclud faptul că generalul deja a părăsit R. Moldova prin regiunea transnistreană.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Ghenadie

    In Moldova a inceput sa lucreze justitia si asta e un semnal pozitiv, asa oameni ca Papuc care au incalcat legea dar tragerea lor la raspundere era aminata, acum le-a venit si rindul lor .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *