Oleg Pruteanu, arestat pentru 25 de zile

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a preluat urmărirea penală de la autoritățile Federației Ruse cazul lui Oleg Pruteanu, alias „Borman”, cunoscut ca lider al unei organizații criminale transnaționale.

Contribuirea la documentarea faptei de către autoritățile rusești a fost anunțată de către ministrul Afacerilor Interne al Federației Ruse, Vladimir Colocolțev.

Conform unui comunicat emis de Procuratura Generală, învinuitul a fost reținut de procurorii PCCOCS la 20 septembrie curent, iar la 23 septembrie a fost arestat pe un termen de 25 de zile.

„Temeiul desfășurării urmăririi penale este învinuirea acestuia de comiterea infracțiunilor de comercializare a drogurilor și contrabandă cu stupefiante”, menționează PCCOCS.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *