Explicațiile Curții de Apel: „Papuc și Botnari au rămas fără grade de general”

Curtea de Apel Chișinău i-a retras lui Gheorghe Papuc gradul militar special de general-locotinent, iar lui Vladimir Botnaru – gradul militar special de general-maior.

Această decizie a fost luată la ședința de judecată, din 19 ianuarie, în cadrul căreia, Gheorghe Papuc și Vladimir Botnari, ministru de Interne și, respectiv, comisar general al Comisariatului General de Poliție în perioada evenimentelor din aprilie 2009, au fost găsiți vinovați pentru abuz de serviciu sau pentru abuz de putere.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *