Decizia a ajuns la Poliție. Ion Bodrug decide când urmează să fie reținut Gheorghe Papuc

Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției a declarat pentru ZdG că dispozitivul deciziei prin care Gheorghe Papuc a fost condamnat la 4 ani de pușcărie a ajuns la IGP. Cavcaliuc ne-a spus că documentatul s-ar afla pe masa șefului instituției, Ion Bodrug.“De vreo jumătate de oră, documentul a ajuns. Este pe masa dlui Bodrug. Acesta-l va analiza și va lua o decizie”, a precizat Cavcaliuc.

Ion Bodrug nu răspunde la apelurile ZdG. Totodată, telefonul mobil al ex-ministrului Gheorghe Papuc este deconectat deși ieri, acesta funcționa în regim normal.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. Victor

    Aș-i dori să vă liniștesc că Jicu Papuc, chiar daă e cu diploma falsă și poate fi numit pușcăriaș, nu va sta la răcoare nici o secundă deoarece dînsul este ortacul lui Voronin (Corob la corb nu scoate ochii). Așa că cu toată stima domnule I. Bodrug nu vă grăbiți cu luarea deciziei.

  2. sergiu

    Oameni buni voi nu vedeti cum ne prostesc Ei pe Noi, cu tôt felul de gogoase de-à lor .Cred ca- i timpul sa punem Mina pe furci si sa le scuturam oleaca oasele,sa-si aduca amiante de déclaratii inainte de alegeri si de simplii alegatori.Altfel sa nu ajunga la soarta lui Kadafi,s au altora care si-au battu hoc de propriu popor.Dar referitor la Ion Bodrug , Pau acesta-i nepotul lui Butnaru, la o mina cu Papuc.

  3. jelau

    Nu Bodrug ii nepot nepotu lui Botnari ii Jiku boievicu cel din fotografi, drugu lui Usatii Renato

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *