“Dacă dvstră dispuneți de careva informații unde la moment se află Gheorghe Papuc, imediat mergem și-l reținem”

“Direcția Poliție a mun. Chișinău a dispus reținerea condamnatului Papuc, iar în acest moment se întreprind măsuri pentru a stabili locul aflării condamnatului”, a menționat Sergiu Cociorvă, șeful Direcției de Poliție a mun. Chișinău, într-o intervenție pentru ZdG. 

Ion Bodrug,  şeful Inspectoratului General al Poliției anunţă că dispozitivul deciziei Curţii de Apel Chişinău, în baza căreia urmează să fie reţinut generalul Gheorghe Papuc a ajuns la poliţia municipală, care urmează să-l reţină. “Astăzi dimineaţă, la prima oră, această decizie a fost transmisă poliţiei municipale.  Noi am primit decizi Curţii de Apel, acolo e stabilit că Papuc este condamnat la patru ani de închisoare, iar termenul ispăşirii pedepsei se calculează din momentul reţinerii.  Acuma noi o să ne ducem acasă la el şi dacă nu-l putem găsi,  adunăm toate probele şi transmitem materialele în judecată, iar instanţa va emite o altă decizie de anunţare în căutare”, a precizat Bodrug.

Sergiu Cociorvă, șeful Direcției de Poliție a mun. Chișinău ne-a spus că actul a ajuns la ei, iar acum se întreprind măsuri pentru reținerea condamnatului Gheorghe Papuc. “Dacă dvstră dispuneți de careva informații unde la moment se află Gheorghe Papuc, imediat mergem și-l reținem. Noi am primit actele și lucrăm”, a declarat Cociorvă.

Amintim că, Gheorghe Papuc a fost condamnat luni, 19 ianuarie 2015 la patru ani de închisoare cu executare. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. Titirez

    Ceea ce a facut “JUSTITIA” moldoveneasca numai justitie nu se poate numi.Este pur si simplu o complicitate cu condamnatul, o intelegere intre condamnat si judecator. Votati PDM si PLDM si veti avea parte de aceeasi justitie . Vin ai nostri,pleaca ai nostri/ noi visammereu ca prostii . Traisca si infloreasca RSS Moldoveneaqsca – scumpa noastra patrie socialista !!

  2. Carolina

    Ei, cui trebuie acest CIRC???! Chipurile justiția se reformează, praf în ochi pentru popor, dar mai ales pentru europeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *