Condamnat la 16 ani de închisoare, pentru omor și violență

Un bărbat din Ungheni a fost condamnat la închisoare după ce l-a omorât pe un vecin şi a bătut-o crunt pe soţia sa.

Procurorii din Ungheni au constatat că, în luna mai a anului trecut, inculpatul, aflându-se în stare de ebrietate în gospodăria părinţilor săi, l-a lovit cu o bâtă pe un vecin, bănuindu-l că ar avea relaţii amoroase cu soţia sa. Agresorul a lovit bărbatul, în vârstă de 49 de ani, până acesta a rămas fără suflare.

În continuare, inculpatul s-a dus acasă la socrii săi, unde locuia împreună cu soţia şi cei trei copii minori şi cu aceeaşi bâtă a lovit-o şi pe femeie, învinuind-o de infidelitate. Femeia s-a ales cu vătămări corporale grave, însă a scăpat cu viaţă, fiind ulterior spitalizată.

Pentru comiterea omorului intenţionat şi violenţei în familie, inculpatul, în vârstă de 38 de ani, a fost condamnat la 16 ani de închisoare în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac conform prevederilor stabilite de lege.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *