Încetare de focuri la Debalţeve

Kievul şi rebelii proruşi au convenit să înceteze focul la Debalţeve începând de vineri dimineaţă, anunță Itar-Tass.

Amintim că Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) a solicitat instaurarea unui armistiţiu temporar în estul Ucrainei. Ertugrul Apakan, şeful observatorilor OSCE în Ucraina, a cerut instaurarea unui armistiţiu temporar în estul Ucrainei, pentru a permite evacuarea populaţiei civile.

Lupte din ce în ce mai violente au loc între armata ucraineană şi rebelii proruşi în jurul Debalţeve, un oraş strategic de pe drumul care leagă cele două capitale separatiste, Doneţk şi Lugansk.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. problema este poate asa cum spui tu ..dar si Tara in mare parte poate a ajuns sa fie mai pragmatica decat roanimi din Basarabia care de 20 de ani tot pragmatici sunt ,oare crezi ca pentru noi o fi tare bine ca am ragusit pe la mitingurile de prin anii 1990-1996 si ne rupeam pantofii prin fata ambasadei ruse iar prin pietele din bucuresti roanimi din basarabia vorbeau intre ei ruseste iar daca venea un client o dadea pe romaneste cum crezi ca ne simteam noi? nu generalizez de asta am si spus ca nu vad o mare problema daca ala a cantat in limba rusa ..mai mare problema este cand fiind roman iti bati joc de apartenenta la acest neam ,de cultura lui si de limba pe care ar trebui sa o iubesti etc etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *