Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Încă o noapte cu bombardamente…

Încă o noapte cu bombardamente puternice în Ucraina. Au fost raportate mai multe victime

Imagine-simbol

Avioanele rusești au bombardat în cursul nopții trecute mai multe orașe din estul și centrul Ucrainei. În orașul Sumî, în urma bombardamentelor au murit nouă persoane, printre care și doi copii. În Harkov, au murit patru persoane. Și în Nikolaev, în urma atacului din timpul nopții, au murit patru persoane, anunță NEXTA Live pe Telegram.

Consecințele bombardamentelor din orașul ucrainean Sumî:

Orașul Harkov, după bombardamentele din noaptea trecută:

Orașul Nikolaev, după ce a fost atacat de avioanele rusești:

Războiul continuă în Ucraina și în a treisprezecea zi. Avioanele rusești au bombardat în cursul nopții orașe din estul și centrul Ucrainei. Blocul UE-SUA încearcă să izoleze economic Rusia. Marți, 8 martie, ora 17:00 GMT, (19:00, ora R. Moldova), preşedintele ucrainean, Volodimir Zelensky, urmează să susţină un discurs „istoric” în Camera Comunelor, camera inferioară a Parlamentul Regatului Unit.

Duminică, 27 februarie, Vladimir Putin a anunțat că își pune forțele nucleare în stare de alertă, iar într-o decizie fără precedent, Uniunea Europeană a decis să trimită arme Ucrainei. Pe de altă parte, Rusia a recunoscut, pentru prima dată de la debutul invaziei, că a înregistrat pierderi în Ucraina.

CRONOLOGIA EVENIMENTELOR DIN UCRAINA: LIVE TEXT/ A 13-a zi de război în Ucraina