Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   FOTO/ Imaginea zilei vine din…

FOTO Imaginea zilei vine din Portugalia. O nouă fotografie cu același băiețel cu drapelul R. Moldova în spate face înconjurul internetului: „Ajută-ne să facem istorie”

Imaginea zilei de duminică, 11 iulie, a fost postată pe internet de către un cuplu de moldoveni stabiliți în Portugalia. O fotografie asemănătoare cu cea de la scrutinul prezidențial din noiembrie 2020, cu același băiețel învelit în tricolor face și la aceste alegeri înconjurul internetului.

Ca și la alegerile prezidențiale din noiembrie, părinții băiețelul au postat pe rețelele de socializare imagini cu micuțul, copilul având, la fel, un tricolor pe spate.

Postarea de astăzi, 11 iulie:

Diaspora Votează. E timpul să te trezești și tu cel de acasă. Ajută-ne să facem istorie” – este mesajul care însoțește fotografiile postate astăzi, 11 iulie.

Postare din 15 noiembrie 2020, de la turul doi al prezidențialelor.

„Moldovă e timpul să fii eliberată!”, este mesajul postat împreună cu fotografia.

CELE MAI NOI DETALII DESPRE MERSUL ALEGERILOR: LIVE UPDATE/ Alegeri parlamentare anticipate 2021. Mersul procesului de vot, încălcările depistate și cele mai importante evenimente de ASTĂZI

DATE ACTUALIZATE PRIVIND PROCESUL DE VOT ÎN DIASPORĂ: LIVE TEXT, FOTO, VIDEO/ Votul diasporei: Până la ora 13.35 au votat 100 de mii cetățeni