Elena Udrea, consiliera Preşedintelui Băsescu a fost încătuşată

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului din România, dar şi apropiată a familiei Băsescu, Elena Udrea a fost reţinută pentru 24 de ore, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţiei (DNA) în aşa zisul dosarul Microsoft.

Udrea care a fost şi consiliera fostului preşedinte Trăian Băsescu a fost reţinută aseară şi adusă la anticorupţie fără cătuşe, iar la ieşirea din sediul DNA ea era încătuşată.
Astăzi, 11 februarie fostul ministru român va fi dusa la Inalta Curte de Casație și Justiție din Bucureşti, care va decide oferirea sau nu amandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit presei române Udrea a parasit, zambind sediul DNA, insotita de politisti şi în îmbulzelile ziariştilor şi cameramanilor, pentru a fi dusa în arest. “Poţi pune cătuşe Elenei Udrea, dar nu poţi pune cătuşe adevărului”, transmite Mediafax.

sursa foto: agerpres.ro


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Simion Moscalu

    numai dracii aresteaza femeii ingerite eu nu pot da gres dansa este curata ca lacrima

  2. De acord cu Sovata, pentru eenceput merge. Poate ajngue şi la Herculane, ce2t mai există ceva de salvat, căci localitatea arată ca după bombardament. Hotelurile vechi, monumente istorice stau een paragină, fără geamuri, exact ca clădirile istorice din Bucureşti care aşteaptă să se dăre2me.Referitor la ANL şi Prima casă, een primul re2nd sunt programe care se derulează de mult eenainte de a ajngue Udrea la conducerea ministerului respectiv. Nu sunt contribuţia ei. La preţurile de bun simţ de care spui, mai ge2ndeşte-te puţin. cen Bucureşti sau Cluj probabil eeţi este convenabil să cumperi un apartament la nici jumătate din preţul pieţei, deşi este discutabil dacă asta se numeşte bun simţ. cen oraşe mai sărace eensă acelaşi preţ eenseamnă de mai multe ori preţul pieţei. Şi asta tot bun simţ se numeşte? Asta dincolo de faptul că nu există bloc ANL een care să nu fie cel puţin ce2teva apartamente alocate rudelor şi prietenilor politicienilor. Nu mi se pare deloc corect că ei să stea aproape gratis een acele apartamente construite din banii noştrii, ai tuturor, iar acuma să le şi primească pe preţuri de nimic een marile oraşe.@Mihaela: poţi să-i dai ce2te limbi vrei şi ţaţei Udrea şi ouşoarelor lui bombonel şi cui mai pofteşti. Ai uitat că nu ministerul turismului ne-a băgat een UE ci cel al justiţiei, iar acolo nu era nici Udrea, nici Stănoaica sau norica ci Macovei. Iar clauza de salvardare ate2rnă deasupra capului nostru tot la capitolul justiţie, nicidecum la turism. Eu eencă nu sunt eempotriva Elenei Udrea, dar ca să o trec een re2ndul politicienilor pe care-i apreciez aştept de la ea REALIZĂRI, nu-mi ajngue că e frumoasă, că se eembracă bine şi alte te2mpenii. Din partea mea poate fi şi muma pădurii, ce2t timp are REZULTATE een funcţia deţinută. Iar aberaţii de genul staţiunii balneare Bucureşti intră la minusuri, nu la plusuri een activitatea ei. 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *