Moldova se regăsește în lista țărilor europene cu cel mai scăzut cost al vieții

R. Moldova se regăsește în lista țărilor europene cu cel mai scăzut cost al vieții. Aceasta arată infografica, prezentată de către publicația The Independent.

Harta prezintă 119 țări și este realizată în baza clasamentului „The Consumer Price Index”, care ține cont de prețurile la produse alimentare, transport, restaurante și servicii publice.

Astfel, cele mai scumpe țări din lume sunt: Elveția, Norvegia, Venezuela, Islanda și Danemarca. Totodată, cele mai ieftine țări din lume sunt: India, Nepal, Pakistan, Tunisia și Algeria.

R. Moldova poziționându-se pe locul șase în lume și pe primul loc în Europa. Alte țări europene cu un cost scăzut al vieții sunt Macedonia (locul 8 în lume) și Georgia (locul 13 în lume).


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *