De ce are nevoie Banca Națională a Moldovei de “servicii de tragere la țintă din armă de foc”?

Banca Națională a Moldovei (BNM) a anunțat concurs pentru achiziționarea “serviciilor de tragere la țintă din armă de foc pentru anul 2015”. Cei interesați pot depune ofertele financiare până la data de 6 februarie 2015.

De ce are nevoie BNM de asemenea servicii? Contactat de ZdG, Alexandru Stancu, persoana responsabilă de acest concurs ne-a spus că nu poate oferi declarații pentru presă, dar a precizat că “noi avem securitate, iar ei au examene”. Stancu ne-a spus că nu ne poate spune care este valoarea contractului, îndemnându-ne să apelăm la Serviciul de Presă al BNM.

Aceștia ne-au spus că BNM dispune de pază și securitate, iar conform legiislației în vigoare, este obligată anual să organizeze examene pentru tragerea la țintă.  “Contractarea acestor servicii servicii sunt obligatorii. Referitor la valoarea contractului, conform legii, va fi aleasă compania care va oferi cel mai mic preț”, ne-au spus reprezentanții Serviciului de Presă a BNM.

sursa foto: adevarul.ro

 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *