Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Cum explică Pasha Parfeni ieșirea…

Cum explică Pasha Parfeni ieșirea în tricoul cu inscripția #NuPlaha pe scena din PMAN

Interpretul Pasha Parfeni, cel care la concertul dedicat Zilei Independenței a ieșit pe scena din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) îmbrăcat într-un tricou cu inscripția #NuPlaha, explică ce l-a determinat să recurgă la acest gest, dar și cum i s-a părut reacția oamenilor de după această ieșire.

„Înainte să ies eu, în principiu, m-am gândit la tot ce aș vrea să spun și acum ceva adăugător poate fi deja prea mult. Cred că a fost destul de clar. Vreau să trăim într-o societate mai deșteaptă, fără corupție, fără oligarhi. Ceea ce am făcut eu ar fi doar începutul”, afirmă Pasha Parfeni.

Totodată, interpretul spune că nu se teme de eventuale urmări negative asupra carierei sale după această ieșire. „Deja cum o fi. Vom vedea ce va urma. Nu am griji, nu am frică. După reacția pozitivă a oamenilor eu mă simt liniștit pentru că știu că ceea ce am făcut este important pentru multă lume”, ne-a declarat Pasha Parfeni.

Sâmbătă, 27 august, în timpul concertului dedicat Zilei Independenței R. Moldova, interpretul Pasha Parfeni a urcat pe scena instalată în PMAN purtând un tricou cu mesajul #NuPlaha, inspirat dintr-o campanie desfășurată pe rețelele de socializare orientată împotriva politicianului Vlad Plahotniuc. „Sunt sigur că fiecare dintre noi visează la o Moldovă unită, cu adevărat independentă. Independentă de corupție, independentă de oligarhi. Sunt absolut sigur că fiecare dintre noi este gata să-și scoată cămașa de pe el pentru asta. Vă rog doar să mă susțineți cu lumină, eu am să-mi scot cămașa. Te iubesc, Moldova!”, a exclamat interpretul de pe scena instalată în PMAN în timp ce-și scotea cămașa sub care purta tricoul cu inscripția #NuPlaha.