Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Târgul din Piaţa Marii Adunări…

Târgul din Piaţa Marii Adunări Naţionale a fost amânat

EVENIMENT AMÂNAT: Vino să întâlneşti ONG-urile care activează în localitatea ta şi să comunici direct cu liderii şi voluntarii acestora. 

Târgul ONG-urilor NU se va desfăşura pe 15 aprilie 2011, ci va fi anunţat săptămâna viitoare.

Târgul ONG-urilor va pune în evidenţă ce reprezintă un ONG, cum este viaţa de zi cu zi a acestora şi cum munca lor aduce beneficii cetăţenilor. La Târg, activităţile ONG-urilor vor fi prezentate prin intermediul broşurilor, fotografiilor şi posterelor care vot fi afişate pe standuri. Voluntarii şi angajaţii ONG-urilor vor răspunde la întrebări despre activitatea organizaţiilor şi cum acestea ajută moldovenii în depăşirea problemelor sociale şi civice. De asemenea, vizitatorii se vor putea înscrie în echipa voluntarilor ONG-urilor prezente.

Târgul urma să fie organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău, în intervalul orelor 11:00 – 16:00, cu participarea a 25 de ONG-uri din Chişinău şi din alte localităţi.

Târgul ONG este desfăşurat în cadrul Săptămâni Naţionale a Voluntariatului „Hai in gaşca voluntarilor!”, fiind una dintre activităţile tematice organizate de către Coaliţia pentru Promovarea Legii şi Activităţilor de Voluntariat, si este finanţat de USAID, prin intermediul Programului AED Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP). Suportul media este oferit de agenţia Parc Communications.